Εγγραφές 

Εγγράψου στην ομάδα  ως εθελοντής ή συνδρομητής 

                              Ευτυχισμένοι από την πρώτη μας μέρα.

Οι ευνοούμενοι του έργου των εθελοντών μπορούν να είναι πολλοί. Ο εθελοντισμός έχει θετικό αντίκτυπο στους μαθητές, τους εφήβους και τους γονείς, στην κοινωνία των πολιτών στο σύνολό της και, τέλος, στις ίδιες τις εθελοντικές οργανώσεις. Ένας μεγάλος αριθμός μεγάλων και μικρών έργων υποστηρίζεται από την συμμετοχή των εθελοντών. 


                Τομείς Εθελοντικής Δραστηριοποίησης

                                                  ΣΤΗ   ΔΡΑΣΗ  ΝΙΚΑΙΑΣ 


  • Εθελοντική Προσφορά ανάλογα με την επαγγελματική δραστηριότητα

  • Διοικητική/Γραμματειακή Υποστήριξη


  • Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης 

Οι Εθελοντές της Ομάδας όσοι   ενδιαφέρονται  εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται  από  την Ο.ΔΙ.Κ  ομάδα διαχείρισης κρίσεων , ώστε να συνδράμουν τόσο σε επιχειρήσεις έρευνας αγνοουμένων σε αστικό - μη αστικό περιβάλλον, αλλά και μετά από φυσικές ή τεχνολογικές καταστροφές, πρωτίστως για τον εντοπισμό και τη διάσωση παιδιών &  ενηλίκων που έχουν τραυματιστεί, εγκλωβιστεί, αγνοούνται, έχουν εξαφανιστεί . Να βοηθήσουν  σε  άλλες  συνεργαζόμενες  με την δράση  οργανώσεις που χρειάζονται  βοήθεια και στήριξη.

  • Φιλανθρωπικές  οργανώσεις 

 Συμμετοχή  και  διοργάνωση  σε διάφορα παζάρια ή εκθέσεις, ή  φιλανθρωπικές  οργανώσεις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων  μας , αλλά και την ενημέρωση των πολιτών για το έργο μας.  

Φροντίδα Παιδιών &  ενηλίκων στα Νοσοκομεία

Αθήνας,  Λάρισας , Θεσσαλονίκης και  όπου  μας  χρειάζονται. 

Έρευνα έχει επίσης αποδείξει μια σημαντική σχέση μεταξύ εθελοντισμού και καλής υγείας, δείχνοντας ότι ο εθελοντισμός μπορεί (Vic Health, 2012): • Να βοηθήσει στην κατάθλιψη • Να αυξήσει την ικανοποίηση για τη ζωή • Να μειώσει την πιθανότητα νοσηλείας • Να ενισχύσει την ικανότητα του ατόμου να αντιμετωπίσει μια ασθένεια. 

Κινητοποίηση των εθελοντών 

Η σημασία του εθελοντισμού πρέπει να τονιστεί και να προωθηθεί από νεαρή ηλικία. Τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί πρέπει να ενημερώνουν τους μαθητές σχετικά με τις ευκαιρίες εθελοντισμού στην τοπική κοινότητα και να τους εμπνέουν να συμβάλλουν εθελοντικά σε αυτούς τους συγκεκριμένους σκοπούς. Επιπλέον, οι αρχές πρέπει να προωθούν τον εθελοντισμό στην τοπική κοινότητα και να δημιουργήσουν συνεργασίες με οργανώσεις που δέχονται εθελοντές 

ΑΙΤΗΣΗ  ΕΘΕΛΟΝΤΗ ή ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ 

Με  την συνεργασία  της ομάδας   και  την συνδρομή  των  υποστηρικτών δημιουργούνται   θέσεις  εργασίας  στην εταιρεία. Εξυπηρετούμαι  τους συμπολίτες  μας  ανάλογα  την επαγγελματική  δραστηριότητα  των μελών. 

Κάθε  τέλος  του μήνα  καλούνται  όλα  τα μέλη  σε  Δ.Σ.  

  ΕΙΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ : 80 ΕΥΡΩ για το 1ο έτος και ΕΠΕΙΤΑ 40 ΕΥΡΩ ανά έτος

ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ : 20 ΕΥΡΩ για το 1ο έτος και ΕΠΕΙΤΑ 10 ΕΥΡΩ

ανά έτος 

  

ΚΑΤΑΘΕΣΗ 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 

ΙΒΑΝGR71 0260 6600 0002 1010 1472 595

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ & ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ